[ ALFILA - POP Ügynökség ]
ALFILA a facebook-on

Saját gyártás
Az Alfila nem csupán egy ügynökség, mint inkább egy marketing szakemberekkel megspékelt gyártóüzem.

Saját gépparkunk, valamint kreatív, ügyes kezű kollégáink segítségével állítjuk elő minőségi termékeinket. Raktárkészletünkön tartott alapanyagaink feldolgozás után - a nekik szánt szerepnek eleget téve - kommunikációs eszközökké avanzsálnak.

Marketing kommunikációs eszközeink magukra hívják a figyelmet, tájékoztatnak, eligazítanak, az-az POP anyagokként születnek újjá.

A gépek részletes ismertetését, a kíváncsi konkurencia kedvéért ezen a fórumon most nem szellőztetjük meg. A teljesség igénye nélkül azért szót ejtünk a következőkről: digitális nyomdagépek, mechanikus és lézeres formakivágás, stancolás, fóliakivágó plotterek, laminálógépek.

És amire a legbüszkébbek vagyunk!
Saját papírpohárgyártó gépsorunk van, illetve ebből is 6 db.
Felcsigáztunk? Erről részletesebben: www.coolcup.hu

Folyamatosan szem előtt tartjuk az ÁR - MINŐSÉG - HATÁRIDŐ szent hármasát, és a versenypiac nyomásának eleget téve, rajtra készen várjuk az új kihívásokat.


Iroda

1113 Budapest,
Daróczi út 1-3.

+36 1 801 8200
info@alfila.hu

vissza az oldal tetejrevissza az oldal tetejre
Das WeltAuto

Mint azt már korábbi bejegyzéseink között olvashattátok arculatot váltott idén a Porsche Hungaria Das Weltauto divíziója, amiben az Alfila csapata több területen is segédkezett. Az arculatváltás során legnagyobb rojektünk a keleti régióban található autókereskedések előtti 4m magas világító pylonok átdekorálása volt. Produkciós csapatunk...

TOVÁBB
Das WeltAuto

A Weltauto a Porsche Hungaria márkakereskedőinek használtautó értékesítési programja. Idén ősszel új arculattal vértezték fel magukat, sőt még a név is kibővült: Das Weltauto.

Az Alfila csapata pedig abban segített, hogy a kereskedések minél több új eszközön kommunikálhassák a megújulást.

TOVÁBB
Alfila Reklám és Grafika Kft. - 1113 Budapest, Daróczi út 1-3. B. épület, földszint - +36 1 801 8200
info@alfila.hu