[ ALFILA - POP Ügynökség ]
ALFILA a facebook-on

POS
Az Alfilát a legtöbben POS ügynökségként tartják számon. Ezt az magyarázza, hogy az ügyfélkörünket túlnyomó részt az FMCG piac szereplői alkotják. Számukra igen fontos a vásárlók elérése az értékesítési pontokon. Mi ebben segítünk!

Mit? Mikor? Hol? Hová? Hogyan? Miből? Választ adunk az összes felmerülő kérdésre.

Latba vetjük sok éves trade marketing tapasztalatunkat, ügynökségi lehetőségeinket, gyártói rugalmasságunkat - és megálmodjuk, majd megvalósítjuk POS kampányodat!

Kisujjunkban a POS piac teljes arzenálja. Ismerjük az értékesítési csatornákat, a helyszínek sajátosságait, a piaci trendeket, az eszközökkel szemben támasztott kívánalmakat, a megvalósítás lehetőségeit és korlátait.

Az egyedi igények vizuális terveit a stúdióban készítjük el.

A standard eszközöket pedig raktárkészletről szállítjuk.


Iroda

1113 Budapest,
Daróczi út 1-3.

+36 1 801 8200
info@alfila.hu

vissza az oldal tetejrevissza az oldal tetejre
Das WeltAuto

Mint azt már korábbi bejegyzéseink között olvashattátok arculatot váltott idén a Porsche Hungaria Das Weltauto divíziója, amiben az Alfila csapata több területen is segédkezett. Az arculatváltás során legnagyobb rojektünk a keleti régióban található autókereskedések előtti 4m magas világító pylonok átdekorálása volt. Produkciós csapatunk...

TOVÁBB
Das WeltAuto

A Weltauto a Porsche Hungaria márkakereskedőinek használtautó értékesítési programja. Idén ősszel új arculattal vértezték fel magukat, sőt még a név is kibővült: Das Weltauto.

Az Alfila csapata pedig abban segített, hogy a kereskedések minél több új eszközön kommunikálhassák a megújulást.

TOVÁBB
Alfila Reklám és Grafika Kft. - 1113 Budapest, Daróczi út 1-3. B. épület, földszint - +36 1 801 8200
info@alfila.hu