[ ALFILA - POP Ügynökség ]
ALFILA a facebook-on

Kereskedelem
Természetesen nálunk is működik az adok-veszek. Hiszen felesleges, sőt ésszerűtlen lenne egyedi POS eszközöket vagy promóciós ajándékokat fejleszteni a már ismert és bejáratott kategóriákban.

Minek találjuk fel a spanyol viaszt, ha az már létezik - sőt távol-keleti beszállítóink konténerszámra gyártják is ezeket.

Nem úszunk szemben az árral - a legjobb kondíciókkal vásárolunk és értékesítünk standard eladáshelyi eszközöket, ezeket az aPOP brandnév alatt részletesen is megtekintheted. A kínálatban a gyorsan összeállítható könnyű mobilállványoktól, a kóstoltatópultokon át az interjúfalakig minden megtalálható. A kommunikációs felületeket pillanatok alatt varázsoljuk rá az eszközökre, hiszen minden megrendelést házon belül - dekorációs gépeink segítségével - sok éves rutinnal pörgetünk ki ügyfeleink részére.

A zsugorodó ajándékpiac lelkes amazonjaiként küzdünk a harcban. Bár az ügyfeleknek egyre kisebb a promóciós vagy üzleti ajándékozásra szánt kerete, mi azonnal, saját raktárkészletről szolgáljuk ki őket. A nagy volumenű copack-inpack ajándékbeszerzéseket előfinanszírozzuk és a gyártatás teljes kockázatát magunkra vállaljuk. Hiszen 20 éves múltunk van, minden viccet ismerünk. Nézz körül nálunk!


Iroda

1113 Budapest,
Daróczi út 1-3.

+36 1 801 8200
info@alfila.hu

vissza az oldal tetejrevissza az oldal tetejre
Das WeltAuto

Mint azt már korábbi bejegyzéseink között olvashattátok arculatot váltott idén a Porsche Hungaria Das Weltauto divíziója, amiben az Alfila csapata több területen is segédkezett. Az arculatváltás során legnagyobb rojektünk a keleti régióban található autókereskedések előtti 4m magas világító pylonok átdekorálása volt. Produkciós csapatunk...

TOVÁBB
Das WeltAuto

A Weltauto a Porsche Hungaria márkakereskedőinek használtautó értékesítési programja. Idén ősszel új arculattal vértezték fel magukat, sőt még a név is kibővült: Das Weltauto.

Az Alfila csapata pedig abban segített, hogy a kereskedések minél több új eszközön kommunikálhassák a megújulást.

TOVÁBB
Alfila Reklám és Grafika Kft. - 1113 Budapest, Daróczi út 1-3. B. épület, földszint - +36 1 801 8200
info@alfila.hu