[ ALFILA - POP Ügynökség ]
ALFILA a facebook-on

Blog

Hello Jani!

A JUB Kft. a nemzetközileg elismert JUB vállalat magyarországi kirendeltsége. A vállalat több, mint 130 éves tradícióval rendelkezik a festékek gyártása terén, valamint minőségi hőszigetelő rendszereik meghatározóak a magyar- és nemzetközi piacon egyaránt.

Tavasszal a JUB Kft. azt a...

TOVBB


Das WeltAuto

Mint azt már korábbi bejegyzéseink között olvashattátok arculatot váltott idén a Porsche Hungaria Das Weltauto divíziója, amiben az Alfila csapata több területen is segédkezett. Az arculatváltás során legnagyobb projektünk a keleti régióban található autókereskedések előtti 4m magas világító pylonok...

TOVBB


Das WeltAuto

A Weltauto a Porsche Hungaria márkakereskedőinek használtautó értékesítési programja. Idén ősszel új arculattal vértezték fel magukat, sőt még a név is kibővült: Das Weltauto.

Az Alfila csapata pedig abban segített, hogy a kereskedések minél több új eszközön kommunikálhassák a megújulást.

TOVBB


Das WeltAuto

A Weltauto Magyarországon bizonyára sokaknak ismerős név. A Weltauto a Porsche Hungaria árkakereskedőinek használtautó értékesítési programja, melyet azért hoztak létre, hogy minimálisra csökkentsék a használtautó vásárlás kockázatát. Idén ősszel pedig új arculattal vértezték fel magukat, sőt még a név is kibővült: Das Weltauto.

TOVBB


Szebb vagy mint gondolnád!

Augusztusban a Tesco üzleteiben, ha minimum 2000 Forintért vásároltál Dove termékeket sorsoláson vehettél részt, ahol az 5 szerencsés nyertes ajándéka nem volt más, mint egy kényeztető Szépségnap Lakatos Márk szalonjában.

Az Alfila csapata ezúttal a POS eszközöket tervezte...

TOVBB


Audi Exclusive Eyecatcher

Szól szívünkből az Audi szlogenje. Kollégáink április közepén dekorálták a budapesti Audi autószalonok különböző, exkluzív modelljeit.

Fólia, méretezés, nyomtatás, schnitzer, pár ügyes kéz és már száguldhatnak is a bemutatóra...

TOVBB


Új íz a Delikát világában!

Új Delikát Csirkés ételekhez! A legjobbat hozza ki a csirkéből!

Ügynökségünk újabb alkalommal bizonyíthatta kreativitását, amikor megkaptuk az új Csirkés Delikát sales folderének tervezését.

Az elkészült sales folder önmagáért beszél, érdemes megnézni.

TOVBB


Kinder bueno

Engedd, hogy elbűvöljön a csodálatos olasz város, Velence! Nagy sikernek örvendett a "Kinder bueno - Nyerj romantikus utazást Velencébe" nyereményjátékunk.

A játékosoknak nem volt más dolguk, mint beküldeni 3 Kinder bueno termék csomagolását és utána a szerencsére bízni magukat. Sokan játszottak velünk és nem hiába: a szerencsés nyertes most másodmagával elrepülhet egy romantikus hosszú hétvégére a lagúnák és...

TOVBB


Royal Canin konferencia

2012. március 24-én került megrendezésre a Royal Canin tenyésztői konferenciája Lajosmizsén.

A rendezvénynek otthont adó Geréby Kúria méltán híres vendégszeretete ezúttal sem hagyta cserben az Alfila csapatát, mint rendezvényszervezője az eseménynek. Magas színvonal, gyönyörű környezet, fenséges ételsor és kiszolgálás várta...

TOVBBVirág Endre

ügyvezető igazgató
+36 1 801 8201
endre.virag@alfila.huIroda

1113 Budapest,
Daróczi út 1-3.

+36 1 801 8200
info@alfila.hu

vissza az oldal tetejrevissza az oldal tetejre
Alfila Reklám és Grafika Kft. - 1113 Budapest, Daróczi út 1-3. B. épület, földszint - +36 1 801 8200
info@alfila.hu