[ ALFILA - POP Ügynökség ]
ALFILA a facebook-on

Grafikai műhely
Az Alfila POP Ügynökség kreatív műhelye, ahol a képzeletnek csak az arculati szabályok szabnak határt.

Vizuális megvalósítás, grafikai tervezés A kommunikáció sikerének kulcsa a grafikai megjelenés attraktivitása, kifejezőkészsége, célszerűsége. Mi már tudjuk, és nap mint nap gyakoroljuk a Szépség és a Mondanivaló megjelenítését a különböző nyomdatermékek, POP anyagok és webkommunikációs eszközök tervezése során.

Grafikai stúdiónkban dolgozó munkatársaink szakmájukban tehetséges kreatívok, akik összehangoltan, precízen és rövid határidővel készítik el az elképzelt grafikai terveket.

Közel 20 év szakmai tapasztalata és az újdonságok nyomon követése tükröződik minden általunk készített munkában, tekintsd meg referencia munkáinkat weboldalunkon!

BTL promóciószervezés Velünk minőségi versenyt folytathatsz konkurenseiddel szemben. A termékeid piacának szereplőit vizsgálva, a céljaidat szem előtt tartva kitaláljuk a ránk bízott Márka mondanivalóját, a leginkább kifejező promóciós mechanizmust és vállaljuk a teljes program koordinálását. Legyen szó fogyasztói promócióról vagy horeca promóról, mi ismerjük az eszközöket és a lehetőségeket.

Tálcán kínáljuk az ötletet, a designt, az eszközöket, nyereményeket - és intézzük a papírmunkát, engedélyeztetünk, lebonyolítunk, nyereményt adunk át és elszámolunk.

Webkommunikáció, webtervezés World Wide Web, azaz www... Ismerős? Minden nap találkozunk vele munkánk során vagy szabadidőnkben. Aki nincs a világhálón, az nem is létezik. Mindenki számára szabad és ingyenes kommunikációs csatorna. De ha már mindenkihez eljuthatunk, nem mindegy, hogy mit hirdetünk magunkról.

Kérjük, tekintsd meg weboldalunk teljes tartalmát és ismerd meg az Alfila világát!

...és ha már itt tartunk, látogass el Facebook oldalunkra is, ahol betekinthetsz ügynökségünk mindennapi életébe.

Műszaki fejlesztések, komplett POS/POP tervezés Mi nem csak a látványtervet készítjük el, hanem megtöltjük azt műszaki tartalommal is. Ebben persze segítségünkre vannak szakképzett kollégáink, valamint a csomagolás-tervezés, műanyag- és fémipar területén szerzett többéves tapasztalatunk.


Iroda

1113 Budapest,
Daróczi út 1-3.

+36 1 801 8200
info@alfila.hu

vissza az oldal tetejrevissza az oldal tetejre
Das WeltAuto

Mint azt már korábbi bejegyzéseink között olvashattátok arculatot váltott idén a Porsche Hungaria Das Weltauto divíziója, amiben az Alfila csapata több területen is segédkezett. Az arculatváltás során legnagyobb rojektünk a keleti régióban található autókereskedések előtti 4m magas világító pylonok átdekorálása volt. Produkciós csapatunk...

TOVÁBB
Das WeltAuto

A Weltauto a Porsche Hungaria márkakereskedőinek használtautó értékesítési programja. Idén ősszel új arculattal vértezték fel magukat, sőt még a név is kibővült: Das Weltauto.

Az Alfila csapata pedig abban segített, hogy a kereskedések minél több új eszközön kommunikálhassák a megújulást.

TOVÁBB
Alfila Reklám és Grafika Kft. - 1113 Budapest, Daróczi út 1-3. B. épület, földszint - +36 1 801 8200
info@alfila.hu